Referenties


____________________________________________________________

"Als freelance-trainer voor HorecaTraining.com heb ik Robert Teunissen leren kennen. Hij is een gedreven trainer, met een brede kennis van zaken. Gastvrijheid, wijnkennis, wijn/spijs combinaties en zijn vakkennis over de vaktechnieken voor de horeca medewerker waren de bouwstenen van een geslaagde training."


Marcus Compas
van Horeca Training
www.horecatraining.com____________________________________________________________

"Robert verzorgt voor OVD Opleidingen al enkele jaren tot grote tevredenheid voor meerdere organisaties binnen de supermarktbranche wijncursussen. Hij is prima in staat zijn wijnkennis op een leuke, enthousiasmerende en motiverende manier op de deelnemers over te brengen."


Piet Bos
van OVD Groep
www.ovd.nl____________________________________________________________

"Robert verzorgt voor ons proeverijen (doorlopend en begeleid) en onderscheidt zich van vele collega’s door zijn brede kennis en ervaring, gecombineerd met flair en informele manier van communiceren. Communicatief sterk, weet de gasten te boeien, zonder te vermoeien."


Yvonne Hester
van De Steen Camer
www.desteenencamer.com____________________________________________________________

"Robert werkt al geruime tijd voor ons als docent en Wijnadviseur. Hij is een bijzonder gemotiveerd en professioneel vakman. Flexibel, meedenkend en communicatief erg sterk op alle kennisniveaus."


Corria Houthuizen
van Wine & Food Communication Group
http://www.winecomgroup.nl____________________________________________________________

"Robert is aan onze school (De Ondernemersschool) aan de slag als docent voor de opleiding sommelier. Met zijn vakkundig advies en professionele raad, staat hij steeds onze studenten bij. Zij kunnen bij hem terecht met al hun vragen over wijn, wijnproeven en dergelijke meer. Dankzij allerlei handige tips en tricks leert hij hen de kneepjes van het wijnproeven. De vakkennis van Robert is een echte aanwinst voor De Ondernemersschool!"


Sofie Van Wesepoel
opleidingscoördinator Centrum Voor Afstandsonderwijs
http://www.ondernemersschool.be/thuisstudie/____________________________________________________________
Voor advies op maat of meer informatie nodig ik u uit een mail te sturen. Uiteraad kunt u ook telefonisch contact opnemen.